پیامدهای حسد، در محیط کار

ساخت وبلاگ

در نتیجه، با مشکلات فراوانی که پدید می آورند، از پیشرفت کارها مانع می شوند. بعضی از این افراد حسود، حتی وقت و امکانات خود را نیز برای از میان بردن موقعیت همکاران شان به کار می گیرند و چه بسا منافع کلان اجتماعی را نیز به مخاطره می اندازند.

امام علی (علیه السلام) می فرماید: «حسد، عیبی رسوا و بخلی سهمگین است و حسود تا به آرزوی خود درباره کسی که به او حسد می ورزد نرسد، آرام نمی گیرد.» در محیط کار، گاهی برخی از مدیران کاروان یا کارمندان شایسته، به موفقیت هایی دست می یابند که موفقیت آنان، حسادت افراد ناموفق و سست ایمان را بر می انگیزد و بی تردید، حسادت ها و دشمنی های از این دست، پیامدی چون کندی کار و دودستگی به همراه دارد. رسول گرامی اسلام (ص) در هشداری تأکید می کند:

ای مسلمانان! آگاه باشید که بیماری امت های پیشین به سویی شما روی آورده است و آن، بیماری حسادت است که ایمان را می زداید. حسود تا آن جا که بتواند از هر راهی می کوشد تا به هدف نادرست خود دست یابد. تلاش و کوشش حسدورزان، از کارهای ناپسندی چون غیبت کردن، تهمت زدن و بد گفتن آغاز می شود و به درگیری های لفظی و زیر پا گذاشتن شخصیت، ارزش ها و حقوق دیگران می انجامد.

سالارزایی

چه زمانی در رابطه دلسردی به وجود می‌آید...
ما را در سایت چه زمانی در رابطه دلسردی به وجود می‌آید دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : bibimaleknarouei93 بازدید : 64 تاريخ : يکشنبه 6 فروردين 1402 ساعت: 19:51